Форум жена

Форум жена ДС Ваљево скупља књиге за Дечје одељење Болнице

Ваљево, 27. јануар 2013. - Форум жена ДС Ваљево отпочео је акцију прикупљања књига за формирање и  опремање библиотеке на Дечјем одељењу Здравстеног центра у Ваљеву. Полица са дечјим, али и књигама за одрасле читаоце, омогућиће најмлађим пацијентима, али и њиховим пратиоцима да болничке дане проведу што лакше и безболније.

 

У времену када смо сведоци да се све мање чита и да се време у болницама прекраћује неквалитетном штампом, ова акција ће нас подсетити колико су добре књиге важне у сваком животном периоду, колико су књиге истински пријатељи и колико је лековита моћ књига. Квалитетне приче, сликовнице, али и озбиљна литература могу заокупити пажњу деце, али и одраслих и на тај начин омогућити да тмурни болнички дани што брже прођу.

 

Акција прикупљања књига Форума жена ДС Ваљево је отпочела на Светог Саву и у наредних петнаест дана ћемо настојати да скупимо што више књига. У овој акцији су нам се већ придружили многи чланови, симпатизери и пријатељи Демократске странке, појединци, привредници и књижаре, попут „Лагуне“, која у Ваљеву има сјајну књижару „Делфи“ у Кнез Милошевој улици.

 

Позивамо све људе добре воље да донирају своје старе, или нове књиге за Дечје одељење ваљевске Болнице. Књиге можете донети у просторије Демократске странке у Ваљеву, у Железничкој улици бр.7 сваког радног дана од 9 до 16 часова. Можете нас позвати телефоном на број 291-215, или нам послати и-мејл на valjevo@ds.org.rs, контактирати нас преко Facebook странице “Демократска странка Ваљево” и ми ћемо преузети књиге од вас.

 

Позивамо вас да заједно уредимо један леп кутак, који ће нашим малим суграђанима помоћи да што брже оздраве!

Адреса одбора

Демократа

...цени стручност, прецизност и професионалност. Није аљкав, нити склон јавашлуку.

Анкета

Како оцењујете рад градске власти у Ваљеву 2016. године?

  • Добро
  • Осредње
  • Лоше
Резултати Гласај