Форум жена

Форум жена ДС Ваљево скупља књиге за Дечје одељење Болнице

Ваљево, 27. јануар 2013. - Форум жена ДС Ваљево отпочео је акцију прикупљања књига за формирање и  опремање библиотеке на Дечјем одељењу Здравстеног центра у Ваљеву. Полица са дечјим, али и књигама за одрасле читаоце, омогућиће најмлађим пацијентима, али и њиховим пратиоцима да болничке дане проведу што лакше и безболније.

 

У времену када смо сведоци да се све мање чита и да се време у болницама прекраћује неквалитетном штампом, ова акција ће нас подсетити колико су добре књиге важне у сваком животном периоду, колико су књиге истински пријатељи и колико је лековита моћ књига. Квалитетне приче, сликовнице, али и озбиљна литература могу заокупити пажњу деце, али и одраслих и на тај начин омогућити да тмурни болнички дани што брже прођу.

 

Акција прикупљања књига Форума жена ДС Ваљево је отпочела на Светог Саву и у наредних петнаест дана ћемо настојати да скупимо што више књига. У овој акцији су нам се већ придружили многи чланови, симпатизери и пријатељи Демократске странке, појединци, привредници и књижаре, попут „Лагуне“, која у Ваљеву има сјајну књижару „Делфи“ у Кнез Милошевој улици.

 

Позивамо све људе добре воље да донирају своје старе, или нове књиге за Дечје одељење ваљевске Болнице. Књиге можете донети у просторије Демократске странке у Ваљеву, у Железничкој улици бр.7 сваког радног дана од 9 до 16 часова. Можете нас позвати телефоном на број 291-215, или нам послати и-мејл на valjevo@ds.org.rs, контактирати нас преко Facebook странице “Демократска странка Ваљево” и ми ћемо преузети књиге од вас.

 

Позивамо вас да заједно уредимо један леп кутак, који ће нашим малим суграђанима помоћи да што брже оздраве!

Адреса одбора

Демократа је

...поуздан. Кад обећа, он испуни. А у сваком случају, увек се јави и објасни шта се десило.

Анкета

Како оцењујете рад градске власти у Ваљеву 2016. године?

  • Добро
  • Осредње
  • Лоше
Резултати Гласај